Soylu: Türkiye'de hiçbirinizin ummadığı gelişmeler yaşanacak

Soylu: Türkiye'de hiçbirinizin ummadığı gelişmeler yaşanacak

Türkiye’nin zor yollardan başarıyla geçtiğini ifade eden Soylu, "Bir elimizle Orta Doğu'yu, bir elimizle Balkanları, bir elimizle Kafkasları, bir elimizle Avrupa'yı, bir elimizle bütün medeniyetimizle bütün dünyayı nakşedeceğimiz bir yoldur" dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt'teki Pervari Doğan Üs Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette açıklamalarda bulundu.

Soylu özetle şunları söyledi:

"Bizim yürüdüğümüz yol, iddiamız olan bir yoldur. Çocuklarımızın bütün dünyaya, bütün coğrafyaya söyleyecek sözlerinin hükmü olacağı güne ulaşabilmeyi hedef alan bir yoldur. Çocuklarımızın gözündeki parıltının her geçen gün daha arttığı yoldur. 

Bir elimizle batıyı, bir elimizle doğuyu, bir elimizle kuzeyi, bir elimizle güneyi, bir elimizle Orta Doğu'yu, bir elimizle Balkanları, bir elimizle Kafkasları, bir elimizle Avrupa'yı, bir elimizle bütün medeniyetimizle bütün dünyayı nakşedeceğimiz, kucaklayacağımız bir yoldur. Onun için üzerimizdeki sorumluluk büyüktür."

Şimdi büyük adımları hep birlikte atmaya devam etmeni zamanı olduğumu ifade eden Soylu, “Göreceksiniz, hiçbirinizin ummadığı gelişmeler Türkiye'de yaşanacak. Göreceksiniz, Türkiye çok yakın zamanda dünyanın en önemli cazibe merkezi haline gelecek. Yeter ki huzurumuzu elimizde tutalım, yeter ki bunu hep birlikte sağlayalım, bunu hep birlikte gerçekleştirelim" dedi.

Haberin kaynağına buradan ulaşabilirsiniz