Gazeteci Amberin Zaman annesini kaybetti

Hakkında açılan soruşturmalar nedeniyle yurt dışına gitmek zorunda kalan Amberin Zaman'ın annesi Vasfiye Kalmuk vefat etti. Amberin Zaman, "Allah Büyük. Sizler ise zavallısınız. Zavallı. Allah ıslah etsin sizleri. Anneme sarılmak, koklamak ve uğurlamak istiyordum" dedi.

Gazeteci Amberin Zaman annesini kaybetti

Mesleki faaliyetlerinden dolayı hakkında açılan soruşturmalar sebebiyle yurt dışına gitmek zorunda kalan Amberin Zaman, annesi Vasfiye Kalmuk'un vefat ettiğini duyurdu. Annesinin cenazesine katılamayan Amberin Zaman sosyal medya hesabında şunları yazdı: 

“Sürekli Allah ağızına alıp sürekli büyük günahlar işleyen sizler, bir gün vicdanınızla baş başa kalacaksınız. Kaldıysa vicdan tabii Allah sizleri ıslah etsin. Yasattığınız zulümler, kararttığınız hayatlar, Allah sizleri afetsin. Kulların affetmesi çok zor. Annemi kaybettim birkaç saat önce. Söyleyecek o kadar çok şey var ki. Benim mağduriyetim bir hiç yaşanan onca acı ve zulüm karşılığında. Allah Büyük. Sizler ise zavallısınız. Zavallı. Allah ıslah etsin sizleri. Anneme sarılmak, koklamak ve uğurlamak istiyordum. Coğrafyamızın insanları, bir kez daha ne kadar içten ne kadar şefkatli olduğunuza tanık oldu. / Duvar