Erdoğan: Seçim sonrası faturasını ağır keseceğiz

Cumhur İttifakı İstanbul Yenikapı'da ortak miting düzenledi. Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da piyasadan dövizleri toplayın döviz yükselecek bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz" dedi

Erdoğan:  Seçim sonrası faturasını ağır keseceğiz

Cumhur İttifakı  İstanbul Yenikapı'da ortak miting düzenledi. Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da piyasadan dövizleri toplayın döviz yükselecek bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerine 1 hafta kala Yenikapı'da 'Büyük İstanbul Mitingi'ni düzenledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu.

Seçim sonrası faturasını ağır keseceğiz

''Adaletin huzurun hakkaniyetin hakim olduğu şehir. Her inançtan her kesimden insanın güvenle yaşadığı şehir. Herkesin gözü gözdesi olduğu İslam şehri.

Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da piyasadan dövizleri toplayın döviz yükselecek bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine girenlere sesleniyorum hepinizin kimliğini biliyoruz BDDK bazı adımlar attı seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğiz. Bu milleti aldatamayacaksınız.''

Tansu Çiller ve Mehmet Ağar'da mitinge katıldı

Cumhur İttifakı, İstanbul Yenikapı'da miting düzenledi. Eski Başbakan Tansu Çiller ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar Saray ittifakının Yenikapı’da düzenlenen İstanbul mitingine katıldı. 

Yıldırım: Ben fazla vaktinizi almayayım

Cumhur İttifakı'nın ortak adayı Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada, "Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'u çöpten, çamurdan, susuzluktan ayağa kaldırdı İstanbul'u. Siz isterseniz bu iş tamam. Ben fazla vaktinizi almayayım, Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak. " dedi. 

Cumhur İttifakı'nın mitingi için ulaşım araçları ücretsiz yapıldı, bazı yollar trafiğe kapandı.