AK Parti'nin Bitlis toplantısında sınırları zorlayan cennet-cehennem vaadi

AKP'nin Bitlis toplantısında konuşan bir partili sınırları zorlayan bir konuşma yaptı. AK Parti'yi Allah'ın ve Resulünün gemisi olarak niteleyen ateşli konuşmacı, "tuttuğunuz bir parti namaz kılmıyorsa gideceğiniz yer cehennemdir" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin Bitlis toplantısında sınırları zorlayan cennet-cehennem vaadi

AKP'nin Bitlis toplantısında konuşan bir partili sınırları zorlayan bir konuşma yaptı. AK Parti'yi Allah'ın ve Resulünün gemisi olarak niteleyen ateşli konuşmacı, "tuttuğunuz bir parti namaz kılmıyorsa gideceğiniz yer cehennemdir" ifadeleriyle HDP'yi hedefleyen bir konuşma gerçekleştirdi.

AKP'nin Bitlis'te yerel seçimler ile ilgili düzenlediği salon toplantısında bir konuşmacı "Sizleri Allah ve Resulünün gemisi olan AKP'ye davet etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hz. Muhammed'den olduğunu ileri sürdüğü bir hadisi aktaran konuşmacı, ''İnsanlar liderlerinin tuttuğu dini tutmalıdır. Eğer sizin tuttuğunuz partiler namaz kılmıyorsa ve İslam'a karşı ise, onların da gideceği yer cehennem ve sizlerin de gideceğiniz yer cehennem olur'' diye konuştu.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu tarafından paylaşılan videoda, Bitlis'teki AKP toplantısındaki bir konuşmacı "Tuttuğunuz bir parti namaz kılmıyorsa gideceğiniz yer cehennemdir" şeklinde konuştu.